Nudíš se doma? Lákají Tě dálky a cizí kultury? Přidej se k nám a poznej studenty z celého světa! Hledáme jak buddies - kamarády pro přijíždějící Erasmáky, tak nové členy, kteří pomáhají s chodem organizace. Že nevíš, jaký je mezi tím rozdíl nebo co máš od ESN čekat? Veškeré informace najdeš  na našem webu (www.esnvsb.cz).

 

Pro více informací nás můžeš kontaktovat na našich sociálních sítích: 

IG: @esnvsbtuo

FB: @esnvsb

a nebo se můžeš přímo obrátit na email info@esnvsb.cz!

 

Buddy

Chceš pomoct zahraničním studentům při jejich prvních krocích na naší univerzitě? Jsi zodpovědný člověk otevřený cizím kulturám a máš zájem poznat lidi z celého světa? Staň se buddym! Získáš kamarády z různých koutů naší zeměkoule, parťáka, s kterým můžeš zajít na pivo a můžeš si procvičit nejen angličtinu.

 

Více informací o tom, kdo je buddy, zjistíš zde: https://esnvsb.cz/buď-buddy

Registrovat se můžeš tady: https://buddy.esnvsb.cz/buddy

 

Pokud máš nějaký dotaz ohledně pozice buddyho nebo chceš zjistit, jak můžeš pomoct, kontaktuj svého fakultního buddy koordinátora https://esnvsb.cz/team-members, případně napiš na info@esnvsb.cz nebo náš instagram @esnvsbtuo či facebook @esnvsb a my se Ti ozveme!

 

Aktivní člen

Chceš získat praxi v oboru nebo si naopak vyzkoušet něco nového a vystoupit ze své komfortní zóny? S námi si můžeš zkusit plno nových věcí. Od pomáhání v sekci a úklidu naší skromné kanceláře, přes organizování eventu pro 100 i více lidí, výjezdy na národní a mezinárodní akce, vedení sekce, grafiku, vytváření PR předmětů, správu našich sociálních sítí, vyplnění daňového přiznání, správu financí, až po pořádání legendárních akcí a výšlapů na hory či nezapomenutelných party. U nás si můžeš vyzkoušet tohle vše a daleko více, představivosti se meze nekladou a žádný nápad u nás není špatný, ba naopak! Navíc se staneš součástí mezinárodního prostředí na naší univerzitě. 

 

Ať už Ti chybí Erasmus, ještě jsi nevyjel nebo zatím nemůžeš, ale chtěl bys zjistit, co takový výjezd obnáší a zažít Erasmus v Ostravě, přidat se k nám je skvělá příležitost, jak rozšířit své obzory, poznat zajímavé osoby z celého světa a stát se součástí našeho týmu.

 

Pokud chceš zjistit více, neváhej nás kontaktovat na info@esnvsb.cz nebo na našich sociálních sítích! Pro více informací se můžeš podívat zde.